Nejlepší kvalita Beta karotenového prášku

Intordukce

Beta karotenový extrakt je molekula, která dává mrkev svou oranžovou barvu. Je součástí rodiny chemikálií zvaných karotenoidy, které se nacházejí v mnoha druzích ovoce a zeleniny, stejně jako některé živočišné produkty, jako jsou žloutky. Biologicky, beta karoten je nejdůležitější jako prekurzor vitaminu A. Má také antioxidační vlastnosti a může pomoci při prevenci rakoviny a dalších onemocnění.
Beta karoten extrakt je také známý jako provitamin, protože to může být přeměněn v našem těle na vitamin A po oxidační štěpení beta karoten 15, 150-dioxygenase. V rostlinách, beta karoten, působí jako antioxidant a neutralizuje singletové kyslíkové radikály vytvořené během fotosyntézy.


beta carotene powder

[Název produktu] Beta-karoten
[Vzhled] Žlutohnědý prášek
[Specifikace] 5%;
[Testovací metoda] HPLC
[Botanický název] Daucus carota L.
[Latinský název] Radix Dauci Sativae
[Molekulární vzorec] C40H56
[Molekulová hmotnost] 536,88
[CAS č.] 7235-40-7


Funkce

1.Beta karotenový extrakt je antioxidant, a proto může nabídnout určitou ochranu proti určitým typům rakoviny a jiným onemocněním.
2.Beta karotenový extrakt je přirozeně se vyskytující látka přítomná v zeleném a žlutém ovoci a zelenině.
3.Beta karotenový extrakt je přeměněn na vitamín A v těle a beta karoten je používán jako vitaminový doplněk k prevenci nebo léčbě nedostatku vitamínu A.
4. Beta karotenový extrakt může pomoci předejít nebo léčit reakce na slunce u některých specifických skupin pacientů.

 

aplikace
1. Beta karotenový extrakt může být použit v lékařské oblasti.
(1) Beta karotenový extrakt má funkci antioxidantů, protinádorové léčby, rezistence na kadenci atd. A může zlepšit imunitu pacientů s AIDS.
2. Beta karotenový extrakt může být použit jako potravinářská přísada.
(1) Beta karoten Extrakt je důležitý pigment a potvrzuje se jako výživná potravinářská přísada.
(2) Beta karotenový extrakt může být použit jako zesilující činidlo pro lipidové potraviny, jako je margarínový salátový olej a benátový olej, který pomáhá vstřebávat beta karoten lidským tělem.
3. Beta karotenový extrakt lze použít v kosmetické oblasti.
(1) Beta karotenový extrakt obsahuje bohaté aminokyseliny, vitamín, přírodní vlhký faktor, mikroprvek a další bioaktivní látky. Kosmetika (rtěnka, kermes, atd.) Přidaná s beta karotenem představuje přirozenou a plnou barvu a lesk a chrání pokožku.
4. Beta karotenový extrakt může být použit jako krmná přísada.
(1) Beta karotenový extrakt může zlepšit rychlost růstu a kvalitu masa zvířat, reprodukovatelnost skotu, koní a prasat, barvu a lesk červených ryb a krevet a tmavou barvu ptačího vajíčka.